RSS

16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!



Σε όσους έχουν hands-free και μιλάνε κρατώντας το κινητό στο ύψος του στήθους με το ένα χέρι και το μικρόφωνο του hands free κοντά στο στόμα με το άλλο χέρι: Για να καταλάβω... μέχρι χθες χρησιμοποιούσες ένα μόνο χέρι για να μιλάς στο κινητό. Οπότε παίρνεις hands free για να μη χρησιμοποιείς κανένα. Και τελικά καταλήγεις να χρησιμοποιείς και τα δύο. ΟΚ. Λογικό.
 
Σ' αυτούς που αντί για «καρτούν» ή «παιδικά» λένε «μίκι μάους»: Όποιον ξανακούσω να λέει «ο μικρός βλέπει ΅μίκι μάους» ή «Σάββατο πρωί το Σταρ βάζει μίκι μάους» και είναι κάτω των 70, οπότε ΞΕΡΕΙ ότι βγήκαν κι άλλα καρτούν μετά το Μίκι Μάους, θα τον καρφώσω στο μήλο του Αδάμ με μπετόβεργα!

Σε όσους ψάχνουν τα κανάλια ένα-ένα και χρησιμοποιούν τα κουμπιά με τα νούμερα αντί για το πάνω-κάτω: Κλασική μάνα μου: 1, 12, 2, 23, 3, 34, 4. Οπότε κάθομαι εγώ δίπλα και βλέπω: ΕΤ1, Extra 3, ET2, Τηλεφώς, Mega, Blue Sky, ΑΝΤ1, TV Magic. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

Στους τύπους που κάνουν μηνύσεις για ψυχική οδύνη: Ξαφνικά γεμίσαμε από «Αλέξης Κούγιας» wannabes! Δεν γουστάρεις κάτι που σου συνέβη και δεν έχεις να προσάψεις τίποτα σε κανέναν; Τσουπ! Ψυχική οδύνη! Επειδή οι γονείς σου ήταν κλασικοί Έλληνες μαλάκες και σου έκαναν όλα τα χατίρια, δε σημαίνει θα κάνουμε το ίδιο κι εμείς! Είσαι ενήλικας. Φτύσε επιτέλους το μαστάρι της μάνας σου και μάθε να δέχεσαι καμιά προσβολή που και που.. Κατά 99% την αξίζεις. (ΥΓ: σε παρακαλώ, μη μου κάνεις μήνυση!)

Σε όσους σηκώνουν το γιακά του Λακόστ: Ο μόνος που το 'κανε πριν γίνει μόδα ήταν ο Κόμης Δράκουλας και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε αυτή η ιστορία.

Στους φανατικούς μη-καπνιστές: Ναι, βρωμάει, όλοι το ξέρουμε. Αν πιστεύεις όμως ότι θα πεθάνεις από «παθητική» έκθεση σε καπνό, κοίτα λίγο καλύτερα τον κόσμο που ζεις και βγάλε το σκασμό! Πλέον υπάρχουν και μαλάκες που κάνουν ότι βήχουν δίπλα σε καπνιστές στην πλατεία Ομονοίας! ΟΚ! Μισό λεπτό να το σβήσω μέσα σ' αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο μου την ευαίσθητη φυσική ισορροπία του κέντρου της Αθήνας.

Σ' αυτούς που σου περιγράφουν κάθε τηλεφωνική συνομιλία που έχουν, κάνοντας το ακουστικό με το χέρι τους: Η κλασική μαλακία με τον αντίχειρα και το μικρό δαχτυλάκι. Και μάλιστα όταν λένε ότι το 'κλεισαν, κατεβάζουν και το χέρι τους! Ξέρουμε πως λειτουργεί το τηλέφωνο μίμε!

Στους ταχυδακτυλουργούς που εξαφανίζουν πράματα και δε σου λένε πως το κάνουν: Το ότι δεν ξέρουμε το τέχνασμα που χρησιμοποιείς, δε σημαίνει πως αυτόματα υποθέτουμε ότι ήταν μάγια! Αν ήταν μάγια, δε θα χρησιμοποιούσες τη μαύρη κουρτίνα πριν το εξαφανίσεις. Απλά λύσε μας την απορία και πήγαινε βρες κανονική δουλειά. Α! Και σταμάτα να ντύνεσαι σα γκέι ταυρομάχος!

Σ' αυτούς που για nickname στο MSN, στο Counter Strike κλπ βάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!: Φίλε! Το nickname έχει ένα σκοπό μόνο: να σε ξεχωρίζω απ' τους υπόλοιπους. Δε θέλω να ξέρω: ούτε πόσο αγαπάς τη γκόμενά σου, ούτε το emo στιχάκι που άλλαξε τη ζωή σου αυτή την εβδομάδα, ούτε την ηλίθια ατάκα που σκέφτηκες χθες το βράδυ !

18 του απάντησαν:

flash είπε...

καλησπέρα!!
κυριε, κύριε..
εγώ μόνο αυτό με το τηλέφωνο κάνω -μερικές φορές :p για πλάκα μωρέ, άμα θέλω να περιγράψω καμιά ενοχλητική συνομιλία.. και μπλα μπλα μπλα και έτσι :p αλλά δεν κατεβάζω το.. ακουστικό στο τέλος... γαμώτο όλο το ξεχνάω... λες να με ακούνε μετά που γελάω;;; χαχαχα
άπαιχτη ανάρτηση ομολογουμένως!! :)

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι τον πρώτο καιρό που αποκτήσαμε κινητά και γελάγαμε που κάποιοι μιλούσαν "μόνοι" τους στον δρόμο - τώρα όλοι μόνοι μας μιλάμε.

υγ1 γιατί κάθε μα κάθε φορά λαχταράω όταν αρχίσει να παίζει το ipod σου;;;
υγ2 θα μισήσω τους Bon Jovi κι είναι κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΤΑ παιδια λενε οτι βλεπουν σχεδια,ουτε καν κινουμενα σχεδια!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Aυτό με τους καπνιστές και την Ομόνοια, άπαιχτο!!

KANTHAR0S είπε...

Καλά αυτό το πράγμα με το hands free είναι όλα τα λεφτά. Ευτυχώς βγήκε το bluetooth.

Ανώνυμος είπε...

εμενα μην με μηνυσετε γιατι θα ηθελα πιο μεγαλα τα γραμματα στο κειμενο σαςςςςςςςςςςςςςς...

πολυ θυμωμενη αναρτηση... ελπιζω να περασαν τα νευρα...

αχ ... παλι θα πεσει μηνυση...

καλο απογευμαααααα.. καλη συνεχειααααααα..

Black Bill είπε...

Flash,
να αυτά κάνεις και μου δινεις τροφη για σχόλια και αναρτήσεις :P

Black Bill είπε...

Lali,
να αλλαξω δλδ τραγουδι ή να το αφήσω?

Black Bill είπε...

Έλα βρε meanan μου τα παιδιά πάντα εξαιρούνται, ότι και να πουν χάρμα οφθαλμών και ωτών θα είναι. Εμείς οι μεγάλοι λέμε τα μαργαριτάρια τα ωραία...

Black Bill είπε...

Lilium,
μα να μη τα λεμε?? Αν και δω που τα λεμε η Ομόνοια μοιάζει για κέντρο εκπροσώπησης του ΟΗΕ παρά για οτιδηποτε αλλο...

Black Bill είπε...

Simone,
θα τα πεις με το δικηγορο μου ενταξει? Οριστε οριστε μη γκρινιαζεις τα αλλαξα τα γραμματα... :P

Black Bill είπε...

Kantharos,
Καλο εε?? ε και τωρα πια βλεπουμε πολλους και λεμε "παει αυτος τρελος ειναι, μιλαει μονος του" ε μετα βλεπουμε το σκουλαρικι και καταλαβαινουμε!!

Ανώνυμος είπε...

αχχχχχχχχχχχχ... αγαλλιασηηηηηηηηη...

ειδα το φως το αληθινο...

θα επικοινωνουμε μεσω δικηγορων?...

Black Bill είπε...

θα σου παρω handsfree... να τα λεμε καλυτερα xaxaxaxaxa

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχα....

Ανώνυμος είπε...

ό,τι σε εκφράζει, καλό μου. απλά το 'μαθα το κόλπο και κλείνω τον ήχο πριν σ' ανοιξω, χαχα

Alma Libre είπε...

Πέστα Χρυσόστομεεεε .. Πέστααααααααααααα !!!!!!!!!!! .. ειδικά αυτό μέ τό msn .. είχα μιά γνωστή πού κάθε φορά .. έβαζε ολόληρο σεντόνι .. καί άλλαζε καί τό νίκ .. .. γιά νά βρώ ποιά ηταν έκανα ενα τέταρτο ..
εφαγε delete καί ησυχάσαμε καί οί δυό μας χαχαχχαχα.
Τήν Καλημέρα μου .. καί καλό Σαββα/Κο .

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Σε όσους ψάχνουν τα κανάλια ένα-ένα και χρησιμοποιούν τα κουμπιά με τα νούμερα αντί για το πάνω-κάτω: Κλασική μάνα μου: / Φτύσε επιτέλους το μαστάρι της μάνας σου και μάθε να δέχεσαι καμιά προσβολή που και που.. Κατά 99% την αξίζεις / Μισό λεπτό να το σβήσω μέσα σ' αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο μου την ευαίσθητη φυσική ισορροπία του κέντρου της Αθήνας. / Ξέρουμε πως λειτουργεί το τηλέφωνο μίμε! / Και σταμάτα να ντύνεσαι σα γκέι ταυρομάχος!

Εντάξει respect XAXAXAXAXAXAXA!Σπάραξα τόσο η γυναίκα που με άκουσε όλο το τετράγωνο κι ήρθε το λάπτοπ κι έγινε μες στο ξύγκι και το πιτόγυρο που σκόρπισε απ' τα γέλια!Έλιωσα με όλο το κείμενο αλλά αυτά που σημείωσα ήταν τα highlight ειδικά εκεί με το τηλεκοντρόλ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Κι έχω να προσθέσω: Σ' αυτούς που ξεσπάνε στα μπλόγκς τους βάζοντας το autoplay με τα Χριστουγεννιάτικα στο τέρμα και μας κάνουν τα νεύρα κουραμπιέδες (σου θυμίζει κάτι; Χαχα!).
Εντάξει το κείμενο τα σπάει ακόμη γελάω χαχαχααχαχαχαχαχαχ! (καλές γιορτές δεν είπα, άντε χρόνια πολλά κι από δω λοιπόν!)