RSS

18 Ιανουαρίου 2011

Ρε γαμώτο.......... τι βόλτα!!!

Το κείμενο αυτό, μου το έστειλαν με mail εν όψει της νέας χρονιάς, το μοιράζομαι μαζί σας, αφενός γιατι μου άρεσε πολύ, αφετέρου γιατι κάτι τέτοια κείμενα μας βάζουν σε σκέψεις (έστω για λίγο), να αναθεωρήσουμε, να κάνουμε restart, να "κάνουμε ταμείο" και να κρατήσουμε μόνο τα καλά, μόνο τα αληθινά, μόνο αυτά που μας "πρέπουν"....
1.Πετάξτε τους ασήμαντους αριθμούς..Αυτό συμπεριλαμβάνει την ηλικία, το βάρος και το ύψος. Αφήστε τους γιατρούς να νοιάζονται γι’αυτά. Γι’αυτό τους πληρώνετε άλλωστε.

2.Κρατήστε μόνον τους ευχάριστους φίλους. Οι γκρινιάρηδες σας ρίχνουν.

3.Να μαθαίνετε συνεχώς! Μάθετε περισσότερα για τους υπολογιστές, τις τέχνες, την κηπουρική, ο,τιδήποτε, ακόμη και για το ραδιόφωνο. Να μην αφήνετε ποτέ τον εγκέφαλο ανενεργό. «Ένα ανενεργό μυαλό είναι το εργαστήρι του Διαβόλου».Και το επίθετο του διαβόλου είναιΑλτζχάιμερ.

4.Απολαύστε τα απλά πράγματα.

5.Γελάτε συχνά, διαρκώς και δυνατά. Γελάστε μέχρι να σας κοπεί η ανάσα.

6.Τα δάκρυα τυχαίνουν… Υπομείνετε, πενθήστε, και προχωρήστε παραπέρα. Το μόνο άτομο, που μένει μαζί μας για ολόκληρη τη ζωή μας είναι ο εαυτός μας. Να είστε ΖΩΝΤΑΝΤΟΙ ενόσω είστε εν ζωή.

7.Περιβάλλετε τον εαυτό σας με ό,τι αγαπάτε, είτε είναι η οικογένεια, τα κατοικίδια, η μουσική, τα φυτά, τα ενδιαφέροντά σας, ο,τιδήποτε. Το σπίτι σας είναι το καταφύγιό σας.

8.Να τιμάτε την υγεία σας: Εάν είναι καλή, διατηρήστε την. Εάν είναι ασταθής, βελτιώστε την. Εάν είναι πέραν της βελτιώσεως, ζητήστε βοήθεια.

9.Μην κάνετε βόλτες στην ενοχή. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά, ακόμη και στον διπλανό νομό ή σε μια ξένη χώρα αλλά ΜΗΝ πηγαίνετε εκεί που βρίσκεται η ενοχή.

10. Πείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε ότι τους αγαπάτε, σε κάθε ευκαιρία. 

Το ταξίδι της ζωής δεν είναι για να φθάσουμε στον τάφο με ασφάλεια σ’ένα καλοδιατηρημένο σώμα, αλλά κυρίως για να ξεγλυστρούμε προς όλες τις πλευρές, πλήρως εξαντλημένοι, φωνάζοντας «…ρε γαμώτο…..τί βόλτα!».
George Carlin



8 του απάντησαν:

Μάγισσα Κίρκη είπε...

Πολύ σοφό και αληθινό, ειδικά το 7!!

Κική Κωνσταντίνου είπε...

" Μην κάνετε βόλτες στην ενοχή. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά, ακόμη και στον διπλανό νομό ή σε μια ξένη χώρα αλλά ΜΗΝ πηγαίνετε εκεί που βρίσκεται η ενοχή."

OΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΟΧΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κόλλησα με το 9.......
φιλάκια Μπιλάκο μου!!

Ανώνυμος είπε...

Με ταρακούνησες γερά είναι η αλήθεια. Ειδικά εκείνο το "Να είστε ΖΩΝΤΑΝΤΟΙ ενόσω είστε εν ζωή." μ' έκανε κι ανατρίχιασα - ξέρω ότι πολλές φορές απλά κοιτάζω τον χρόνο να περνάει και δεν είναι καλό.

υγ το αποφάσισα, θα το αγοράσω το ρημάδι το ποδήλατο, the hell with it! ;D

Alma Libre είπε...

καί εγώ κόλλησα μέ τό 9 !!
πολύ αληθινό .πολύ πραγματικό .
Ομορφη ανάρτηση .
Τήν καλημέρα μου .

Black Bill είπε...

Μάγισσα έχεις δίκιο μωρέ... και τείνουμε να το ξεχνάμε δυστυχώς......

Black Bill είπε...

Εκφράσου, Lilium, Alma libre
κι εμένα το ίδιο μου άρεσε,το θεώρησα το πιο ιδιαίτερο, κάτι που δε σκεφτόμαστε οι περισσότεροι!!

Black Bill είπε...

Laliiiiiiiii
θα εχει και βοηθητικες ροδες?? :PPP