RSS

5 Ιανουαρίου 2011

Ο blogger και τα είδη του!!!!!!!!

Ο παρακάτω οδηγός έχει τις εξής χρησιμότητες: 
Πρώτον χρησιμοποιείται ως οδηγός για πρωτάρηδες ναυτιλλόμενους, δεύτερον προσφέρεται για αυτοκριτική και τέλος θα μας δώσει χρήσιμα συμπεράσματα.
Η σειρά είναι τυχαία, ενώ αυτό δεν ισχύει για κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

    * Ο Υβριστής: Άτομο με απωθημένα, με μορφοποιημένη και αμετάβλητη άποψη. Ένας από τους πιο εύκολους τύπους για να καταλάβεις το πολιτικό τους χρώμα. Δεν προσφέρει τίποτα και δεν το ξέρει. 99,9% ανώνυμος...
    * Ο τρι-, πολλαπλό- σχολιαστής: Άτομο με χαμηλή νοημοσύνη. Δημοσιεύει την είδηση πολλές φορές στην ίδια ανάρτηση ή σε διαφορετικές άσχετου περιεχομένου. Νομίζει ότι έχει την σωστότερη άποψη αλλά γελιέται.
    * Ο Φαφλατάς: Άτομο που δημοσιεύει κατεβατά καταφέρνοντας να γελοιοποιηθεί πέφτοντας σε αντιφάσεις. Συνήθως παρά τον όγκο της δημοσίευσης δεν έχει να πει τίποτα.
    * Ο Γιαλαντζί: Δεν ανήκει σε καμιά από τις παραπάνω κατηγορίες. Δημοσιεύει άρθρα που είναι παντελώς αδιάφορα και παραπλανητικά. Σίγουρα έχει τους περισσότερους φίλους στο facebook, ενώ είναι πιθανό να δηλώνει και αρθρογράφος...
    * Ο Εκτός Θέματος: Αυτός που ενώ μιλάμε για κουνέλια αρχίζει να σχολιάζει για τρένα. Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκει πολύ κόσμος (φυσικά χωρίς να το γνωρίζει) και αυτό είναι ένα πρόβλημα κακής παιδείας, έλλειψης συγκέντρωσης και ελάχιστης ανάγνωσης βιβλίων.
    * Ο Διπολιστής: Αυτός που ότι γράφεται εναντίον του αγαπημένου του κόμματος ανταπαντά με σχολιασμό του τύπου "εσείς ξεχάσατε τι κάνατε;". Περιττό να σχολιάσουμε το νοητικό του επίπεδο ή την ευκολία εντοπισμού της πολιτικής του προτίμησης... Το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργήσει αναταραχή στο σχολιασμό μέσω πόλωσης και τελικά να χάσει το νόημα του το άρθρο.
    * Ο Αυτοδιαφημιστής: Αυτός που διαφημίζει ή γράφει απλά και μόνο για να διαφημίσει το site ή το blog του. Αξιοκατάκριτος και αυτό...εξαιρούμενος.
    * Ο Εισαγγελάτος: Αυτός που καταγγέλλει τα πάντα αριστερά και δεξιά του χωρίς αποδείξεις απλώς για τον ντόρο και την λάσπη. Κλώνος του Ευαγγελάτου. (Με το ίδιο IQ)

8 του απάντησαν:

KANTHAR0S είπε...

''Αυτός που ενώ μιλάμε για κουνέλια αρχίζει να σχολιάζει για τρένα''.

LOL

EEE είπε...

XAXAXAXAXAAA ... παιζουν πολλά τετοια άτομα ρε γαμώτο !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο εκτός θέματος είναι ο αγαπημένος μου........
Καλημέρα billako μου...

Ανώνυμος είπε...

μια χαρά τα λες - περιμένω συμπλήρωση όμως, ξεχνάς τους ονειροπόλους, τους ψευτοδιανοουμενους, τους καταθλιπτικούς, τους ακτιβιστές και τα τυπάκια που θέλουν περισσότερους από 140 χαρακτήρες για να μας πούν πώς πέρασαν το βραδυ.

υγ εμείς είμαστε χωριστή κατηγορία από μόνοι μας. :-)

Ανώνυμος είπε...

μαυρε μου βασιλη.. με τσακωσες με αυτην σου την αναρτηση .. οσα αναφερεις εσυ και οι υπολοιποι .. ειμαι εγωωωωωωωωωω..

γιατι καποιοι αλλοι ευτυχως επιτελουν εργον..

Mairaki είπε...

εεεε...χμμμμμ νομίζω οτι είμαι λίγο απο όλα....χαχαχαχα
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Alma Libre είπε...

Billako μου εγώ παρ ολο "νεούδι" στά blogς (μόλις 2 μήνες) έχω παρατηρήσει καί άλλον έναν τύπο ..αυτόν τόν "Πανταχού παρών" κάνει παρακολούθηση σχεδόν σέ ολα τά blogs ποτέ δέν γράφει σχόλιο καί απλά έιναι ένα "φαντασματικό"κουτάκι πού πολλές φορές μπορεί καί νά μήν έχει κάν blog .
(μού τή δίνουν αυτοί &*^&Τ^&^&^&@@)
Τήν Καλημέρα μου .
Φιλιά .

Black Bill είπε...

Παιδιά.......ευχαριστώ για τα σχόλιά σας..... πάντως όλοι μας είμαστε μέρος αυτής της λίστας λίγο ή πολύ!!!
Εγώ δηλώνω εκτός θέματος-γιαλαντζί-φαφλατάς, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα!!!!!!